TO MESSER I  EIKHALLEN TØNSBERG
18 og 19 Nov  2017
ALTERNATIVMESSE & ANTIKKMESSE 
Antikk-Brukt-Retro-Samler-Sølv-Mynt- Lp plater. m.m

Jutulveien 9.  3122 Tønsberg. Tlf 92418506

19 - 20 Mars 2016

 NY INFO KOMMER  NOV 2017 ALTERNATIVMESSEN HELSE & VEKST

Aloevera

Randi – Helen Magdahl
mob 412 02 896

rhmagdahl@gmail.com  

www.myaloevera.no/magdahl
Bruken av Aloe Vera går som en rød tråd gjennom historien, og mennesker i vidt forskjellige kulturer har brukt Aloe Vera til forskjellige behov. I moderne tid har mye av kunnskapen om nytteplanter gått tapt, men nå øker interessen for helse og livsstil over hele verden. En stadig mer stresset tilværelse gjør at vi ganske enkelt må ta bedre vare på oss selv.
Aloe vera er kjent som naturens "vidunderplante", en grønnsak i slekt med hvitløk og asparges. Brukes som kosttilskudd, i dagligprodukter, i hudpleie og i make up. Forever Living dyrker sin aloe vera økologisk, og er verdens største distributør av aloe vera produkter.

Look better, feel better!

Ansikts Refleksterapi
Jeanette Berg
Sandefjord Refleksterapi
www.sandefjordrefleksterapi.no

Ansikts Refeksterapi er en moderne behandlingsmetode hvor formålet er å behandle grunnen til kroppens organiske, fysiske, kjemiske og psykiske ubalanser og feilfunksjoner. Det terapeutiske arbeidet utføres ved manuell stimulering av punkter og zoner på hudoverflaten i ansiktet og på kraniet. Ved stimulering av punkter og zoner er det mulig å påvirke sentralnervesystemet og meridianbanene.
Med ansiktsrefeksterapi er det mulig å foreta en analyse og deretter individuelt stimulere ubalanser i forhold til enkelt menneskers behov. Metoden er en kombinasjon av orientalsk medisin, zoneterapi, akupunktur, indiansk massasje, refleksologi og nevrologi. Gjennom mange år har den danske zoneterapeuten Lone Sorensen Lopez samlet disse behandlingsmetodene, blant annet via studier hos den indianske nomadestammen Mapuches og den vietnamesiske legen Dr. Quoc Chau som forsker i behandling av nervesystemet via ansiktet og utviklet denne terapiformen Ansiktszoneterapi er kjent for i dag.

Astrologi

Per Henrik Gullfoss har arbeidet med alternativ bevissthet siden 1980. Leder Den Nordiske Astrologiskolen. Holder 1 årig utdannelse i spirituell astrologi og tarot.
Han er også daglig leder i magasinet Harmoni tidligere Ildsjelen. I tillegg holder han kurser med varierte temaer som krystallhealing, regresjon, firewalk m.m.
Han har utgitt over tretti bøker om astrologi og tarot i tillegg til barnebøker og bøker om åndelighet og livet. Mange er oversatt til dansk, og flere regnes som klassikere innen tarot og astrologi. Foruten å være en kreativ astrolog og åndelig inspirator, er Per Henrik en eminent foredragsholder, som har en levende, underholdende og faglig inspirerende måte å formidle stoffet på.

BestLife coaching

Brit J. Drageset
Tlf: 41696019
Jobber også over telefon/internett
Medlem av BestLife     Coaching Society
bjdrage@online.no
bestlifecoachingsociety.comMin lidenskap er personlig utvikling og vekst, og fra 1989 har jeg jobbet med terapi, undervisning og coaching. Fra 2002 har fokuset vært på selvhjelpsredskaper for å bryte gjennom emosjonelle og mentale barrierer som holder oss tilbake. Som coach hjelper jeg mennesker med å sette seg mål og nå målene. Det kan for eksempel være innenfor helse, relasjoner, jobb og studier eller rett og slett en følelse av å sitte fast og et ønske om å komme videre, få fram det iboende potensialet og kjenne seg levende og i bevegelse. Det meste av det vi tenker og gjør styres av underbevisstheten vår. I løpet av livet har de fleste av oss gjort utallige erfaringer som er lagret i underbevisstheten og som motarbeider våre bevisste valg. Dette kan vi endre på ved å kvitte oss med ubevisst programmering som er i strid med våre bevisste tanker og mål og innarbeide måter å tenke og handle på som er hensiktsmessige for oss. Integrering av enkle og effektive redskaper som bidrar til dette, tar coachingen til et nytt nivå.
På messen kan du få 15 minutters gratis coaching.

Heartlift
Heartlift er en forening som gir mulighet til skolegang for barn og hjelp til selvhjelp for kvinner.
Vi er en forening med tette bånd til menneskene og prosjektene i Gambia, Vest Afrika. Heartlift formidler fadderskap til skolebarn og driver sysenter der kvinner får opplæring og jobb.


Healer og Sjaman
Petter Nyvoll
Yasmine Gomez Røsand Sykepleier,
Sjaman og Healer
Petter har erfaring fra en rekke behandlinger og benytter metoder og filosofi fra Rainbow Reiki® og sjamanisme for å hjelpe sine klienter og studenter på best mulig måte. Han har hatt en alternativ praksis på fulltid i Sem i Vestfold siden 2012 og er Utdannet og Lisensiert Rainbow Reiki®1 Dan mester og utdannet og lisensiert White Feather Sjaman®

Yasmine er utdannet sykepleier, og har vært gjennom en unik reise fra det dypeste mørke, som var fylt med angst, depresjon og store smerter i kroppen. Gjennom målrettet arbeid har hun endret sin tilværelse og lever i dag meningsfullt og lykkelig liv. Utdannet og Lisensiert Rainbow Reiki®2 Dan mester og utdannet og lisensiert White Feather Sjaman®

Vi vil denne helgen tilby forskjellige behandlinger og foredrag om Rainbow Reiki® og Rainbow Reiki® Ryggsøyleterapi. Der vil du få innblikk i noen av di unike behandlingsmetodene vi bruker, og få mulighet til gratis prøve behandling.

 
Healer

Øystein Ødeverp
Tlf 473 98 563
www.healerroute.noØystein Ødeverp fikk sine evner ved en åpenbaring fra Gud i August 2010.
Åpenbaringen kom i form av en bråvåkning, et sterkt lys og et klokkeklart budskap om hva som var Øysteins misjon. Han er sterkt troende og sier han kun er et verktøy brukt av Gud.

Helhetsterapeut

Laila Strand Bugge

Jeg har siden siste utdanning i  2004, fra Akademiet for Helhet og Helse drevet firma Ny energi for kropp og sjel i Sandefjord.
Min praksis består av svært forskjellige behandlingsopplegg, som fotsone, healing, ørelys, aromaterapi samtaler m.m.
Jeg har alltid hatt gruppesamtaler og enkeltsamtaler, og ser at behovet for egenutvikling og viljen til å komme nærmere seg selv, ønske om å forstå seg selv bedre er et voksende interessefelt. Omsorg til seg selv og andre, med god kommunikasjon er givende og utviklende.
Kjærlighetsfull Omsorg- det bør du gi deg selv, så får du også mye av det samme tilbake .

Håndanalyse

Torkil Rose Kjelstrup
Tlf . 91688294
torkil@hand-analyse.no  
www.hand-analyse.no


Hva er håndanalyse?
Håndanalyse eller kiromanti er læren om hendenes linjer og form. Dette ble brukt allerede flere tusen år før Kristus og, har vært brukt i Østen fram til nå. I vår vestlige del av verden har håndanalyse og studier av disse blitt tatt opp igjen på 1900-tallet. I Amerika har det blitt satset en del på forskning innenfor området, og det er på det grunnlaget at jeg driver med rådgivning/veiledning i dag. Jeg bruker ikke ordet spåing, men lesing av håndens linjer og form, da det er et mer dekkende uttrykk for det arbeidet jeg gjør.


STEINER OG KRYSTALLER

Steinhaugen & Co ANS
Storgata 15 Moss sentrum
Tlf: 69 25 19 63
www.steinhaugenmoss.no
STEINER OG KRYSTALLER TIL HEALING OG SAMLING
Steinhaugen er en steinbutikk som ble etablerte i 1978.
Våre steiner og krystaller kommer fra hele verden men vi prøver å legge hovedvekt på nordisk materiale. Utvalget vårt er meget stort og vi er i dag ledende innen mineraler og smykkestein i Norden.
Massør
Haukur Sigurdsson
enzo.center.
Møllegaten 10, 2.etasje.
3111 Tønsberg.

www.haukurmassasje.com
Klassisk massasje
Denne type massasje innebærer streching, kopping og massasje. Alt etter hva du trenger.
Avspeningsmassasje med healing
Denne type av massasje er det lagt vekt på å få muskler og sinn til å slappe av.
Muskelterapi
Med denne type massasje for du samme behandling som klassisk massasje men vi går dypere ned i muskelaturen.


Musikk
Egil Fylling
www.egilfylling.no
Egil Fylling blir av mange regnet som den mest fremtredende musikeren innen meditasjonsmusikk i Norge, og hans CD-er brukes på uttallige behandlingsrom, kurs og i grupper. Mange lytter også til Egils musikk for å finne ro i en travel hverdag.

Egil Fylling er komponist og musiker på tangentinstrument. Han kombinerer symfoniske stemninger med melodiske temaer, stille lydbilder så vel som drivende rytmer og dynamisk musikk. Han legger også til naturlyder, vokal og flere akustiske instrumenter spilt av anerkjente musikere.


Nettbutikk

Gårdboveien 29 ,      

3154 Tolvsrød
Tlf: 950 32 135
 lissinil@online.no
www.enhjorning.no


 
 
Enhjørningen er en nettbutikk med stort utvalg av produkter som stein, krystaller, pendler, drømmefangere, røkelse, smykker, musikk, tarotkort, englekort, englefigurer, Budda figurer, syngeboller, symbolkort, vindspill, saltlamper og telysholdere, trommer og mye mer.

Regresjon
Frederikke Margrethe Møller
Skippergaten 9
3159 MELSOMVIK
Tlf: 33 33 73 92
rikkemm@online.no
www.fugl-foeniks.no

I regresjonsterapi hjelper jeg deg å se eller fornemme et tidligere liv eller å få kontakt med en eller flere episoder tidligere i dette livet. Tanken er at tidligere episoder kan ha etterlatt seg spor i ditt energifelt. Disse spor kan virke forstyrrende inn på ditt nåværende liv. Ved å gå tilbake med hjelp kan du endre situasjonen og du har mulighet for å gjenfinne den energi som hører deg til.
I terapien benytter jeg flere eller færre av følgende metoder: Samtale, fantasireiser, avslapningsteknikk, kontakt med dine og mine spirituelle veiledere, fjerning av fremmede energier, henting av tapte sjelsfragmenter, lett hypnose, rådgivning, drømme-tydning, kontakt med kraftdyr, kontakt med engler, besøk i sjeleverdenen, kontakt med tidligere eller nåværende slektninger eller andre på sjelsplan, fargehealing eller annen healing.
All behandling vil være tilpasset deg.
Prøvebehandling 30 minutter - kr 300,-

Wenche har medfødte mediale evner, noe som har gjort at hun nå har startet sitt eget firma hvor hun bruker evnene sine som medium til spirituell og åndelig veiledning og healing. Rainer har flere års erfaring med å jobbe med mennesker i innland og utlandet gjennom Forsvaret, i den  private sikkerhetsbransjen og i Kriminalomsorgen. Begge er utdannet fengselsbetjenter og har stor erfaring med å jobbe med mennesker i utfordrende situasjoner. De driver nå firmaet Medium Wenche, hvor de i tillegg til Wenches veiledninger arrangerer reiser til John of God i Brasil samt importerer og selger velværeprodukter. De er genuint opptatt av at hvert enkelt menneske har valgmuligheter til å påvirke eget liv.

Tarot  

Phen Chookla

Phen jobber med tarot, klarsynt og healing.
Phen legger tarot på "thaivis" for deg som vil vite mer om situasjonen rundt deg.
Kjærlighet, jobb, penger, familie, fortid, nåtid og fremtid.
Sitter du fast? Kortene gir deg veiledning.
Meget treffsikker. Har gode tilbakemeldinger.