17 - 18. NOV. 2018 
TO MESSER 
 EIKHALLEN. TØNSBERG
kl. 11 - 16. Bill kr 50 for helgen  

19 - 20 Mars 2016

FRA 2017 MESSEN . INFO 2018 MESSEN KOMMER

Kl 12.00

Rainbow Reiki Ryggsøyleterapi- Advansed metafysical healing.

Der vil du få innblikk i hvordan vi jobber, så\ vel som praktiske tips i fht hva du kan gjøre for å forebygge/ Gi grunnlag for en sunnere rygghelse.

Det vil bli en spennende praktisk demonstrasjon, hvor du antagelig får en aha opplevelse over hva som faktisk er mulig :)


Rainbow Reiki Ryggsøyleterapi

v/Petter Nyvoll- Healer og Sjaman.

White Feather Sjaman® og Rainbow Reiki 1 Dan mester®

Praksis i Sem - Vestfold


Kl 13.00
Jeg forteller litt om meg og mitt klarsyn og Mediumskap og tar ned besøk fra nære og kjære, kanskje din tur til å få besøk?

Seanse
v/Laila Ranvik
Kl 14.00
Trommereise.

Opplev trommereise, hvor flere White Feather Shamaner i felleskap og ved hjelp av flere individuelle kraftdyr tar deg med på en felles trommereise :) :)

Det kan bli litt av en opplevelse, og er virkelig noe å se frem til :)


Vi tenkte og etter trommereisen, att dem som ønsker det kan legge seg på gulvet for en intensiv trommehealing, hvor i kobler inn flere aspekter for en intensiv healingseanse :)


Trommereise.

v/Petter Nyvoll- Healer og Sjaman.

White Feather Sjaman® og Rainbow Reiki 1 Dan mester®

Praksis i Sem - Vestfold

Kl 15.00
Introduksjon til IKYA Meditation™

  "ET NYTT NIVÅ AV UTFOLDELSE"
IKYA Meditasjon™ &  IKYA individuelle behandlinger.
Assisterer deg inn i "overgangen" til den nye paradigme.
IKYA Meditasjon™ ser også etter nye IKYA Meditasjons Instruktører,
spør etter Michelle for et intervju.
LEARN TO LIVE FROM IKYA Meditation™
Velkommen ❤
IKYA Meditation™
v/
Michelle Eymork.
Mats. Graf.Kl. 16.00


GRATIS HEALING DEMONSTRASJON

Healing demonstrasjon

Øystein Ødeverp fikk sine evner ved en åpenbaring fra Gud i August 2010.
Åpenbaringen kom i form av en bråvåkning, et sterkt lys og et klokkeklart budskap om hva som var Øysteins misjon. Han er sterkt troende og sier han kun er et verktøy brukt av Gud.

Folk har opplevd små og store mirakler på hans demonstrasjoner.
Øystein vil demonstrere healing på personer fra publikum og har svært gode resultater med krystallsyke, prolapser, rygg og nakkeproblemer, retting av skjeve hofter, bekken og halebein, sterke menstruasjonssmerter, fjerning av muskelknuter og blokkeringer.

Mange rygg og nakkeplager kommer av muskelspenninger og skjevheter i hofter som igjen fører til ulik beinlengde og skjev belastning oppover i ryggsøylen, når vi står og går. (De aller fleste av oss har små eller store problemer her)

Øystein Ødeverp kjent fra NRK brennpunkt, NRK på tro og Are og TV4 Sverige  samt bladet Hjemmet, lokaltv, aviser og demonstrasjoner.

                 Link til Øysteins hjemmeside:    www.healerroute.nov/Øystein Ødeverp

FOREDRAG :  SØNDAG 19 NOV

Kl 12.00

Jeg healer ingen, det er Gud som healer og jeg er bare et instrument i hans hender
João Teixeira de Faria

John of God har viet livet sitt til å hjelpe andre og han er tilstede på det spirituelle sykehuset Casa de Dom Inácio hver onsdag til fredag. Hit kommer spirituelt søkende, nysgjerrige, skeptikere, og utallige mennesker med forskjellige helseproblemer. John of God er en verdenskjent healer og hans arbeid følges over hele verden.


Har du lyst å bli med på en av våre reiser til dette magiske stedet? Du er hjertelig velkommen for å høre om våre reiser.

John of God Healingreiser arrangerer reiser til John of God i Brasil fra Norge med norsktalende guider som er godkjente av Casa de Dom Inácio.

John of God Healingreiser


v/Rainer Karlsen
Kl 13.00
Sjamanisme for det moderne mennesket !

Her belyser vi endel fakturer rundt hva sjamanisme er/ikke er og hva vi legger i Sjamanisme for det moderne mennesket.

Det kommer til å bli spennende praktiske demonstrasjoner og fortelle om filosofien og vise hvordan vi jobber i vår tradisjon.

Petter Nyvoll- Healer og Sjaman.

White Feather Sjaman® og Rainbow Reiki 1 Dan mester®

Praksis i Sem - VestfoldKl 14.00

Healing sirkel, hvor Kim jobber med dere alle og hever dere opp til en høyere frekvens der han aktiverer deres egne klarsynte og healende evner. Dette er gratis.

Healingsirkel
v/Kim Standahl

Kl 15.00


Biofotonenes effekt. Lysets stråler, nærmere bestemt solstrålene, er grunnlaget for alle livsformer her på jorden. De er den opprinnelige energikilden og er veldig viktige for hver eneste celle i kroppen vår. Solstrålene består av utallige fotoner som utgjør en viktig nærings- og energikilde for de fleste levende organismer. Selv vi mennesker får energi på cellulært nivå fra sollyset. Biofotoner har en meget viktig rolle i vår kropp. Ønsker du å høre mer om hvordan det å tilføre biofotoner kan gi mer energi, hjelpe både mennesker og dyr å restituere fortere, spesiellt etter anstrengende akrivitet og sykdom? Da er dette kanskje noe for deg!

Det er enkelt – uten lys, intet liv!Biofotonprodukter for kropp & sjel


v/ Wenche Carlsen
Kl 16.00
Access Bars er en enkel  metode som går på å berøre 32 lagringspunkter på hodet.  Når punktene berøres, vil det som lagres der løses opp, ved at du tillater deg å motta. Metoden er også kalt «å rense harddisken"

Et livsforandrende verktøy og teknikker som er kraftfullt og praktisk innrettet som steg for steg prosesser.

Du blir deg mer bevisst om hvor du skaper blokkeringer som hindrer deg i å nå dine mål og drømmer, og hvordan du i stedet kan begynne å bruke dine egenskaper og muligheter til å skape ditt liv slik du selv ønsker det.

Du kan oppleve at: støy stilner, mindre negative tanker, redusert angst og uro, dypere søvn, bedre relasjon til deg selv og andre, økt bevissthet og mye mye mer.

I verste fall får du en god hodemassasje, i beste fall endres hele livet ditt!

Metoden kommer fra Gary Douglas i USA, og har vært i Norge noen få år.

VELKOMMEN TIL FOREDRAG OM METODEN.
ACCESS BARS
v/Åse Silseth