17 - 18. NOV. 2018 
TO MESSER 
 EIKHALLEN. TØNSBERG
kl. 11 - 16. Bill kr 50 for helgen  

19 - 20 Mars 2016

  ALTERNATIVMESSEN HELSE & VEKST info for 17 - 18.Nov 2018 KOMMER.
ØNSKER DU PLASS RING : 924 18 506 / messen@online.no
Alternativmessen er åpen kl 11 - 17 begge dager !!!!!!
INFO UNDER ER FRA MESSEN 2017.

Aloevera

Randi – Helen Magdahl
mob 412 02 896

rhmagdahl@gmail.com  

www.myaloevera.no/magdahl
Bruken av Aloe Vera går som en rød tråd gjennom historien, og mennesker i vidt forskjellige kulturer har brukt Aloe Vera til forskjellige behov. I moderne tid har mye av kunnskapen om nytteplanter gått tapt, men nå øker interessen for helse og livsstil over hele verden. En stadig mer stresset tilværelse gjør at vi ganske enkelt må ta bedre vare på oss selv.
Aloe vera er kjent som naturens "vidunderplante", en grønnsak i slekt med hvitløk og asparges. Brukes som kosttilskudd, i dagligprodukter, i hudpleie og i make up. Forever Living dyrker sin aloe vera økologisk, og er verdens største distributør av aloe vera produkter.

Look better, feel better!

Ansikts Refleksterapi
 &    Access Bars 
Jeanette Berg
Sandefjord Refleksterapi


Ansikts Refeksterapi er en moderne behandlingsmetode hvor formålet er å behandle grunnen til kroppens organiske, fysiske, kjemiske og psykiske ubalanser og feilfunksjoner. Det terapeutiske arbeidet utføres ved manuell stimulering av punkter og zoner på hudoverflaten i ansiktet og på kraniet. Ved stimulering av punkter og zoner er det mulig å påvirke sentralnervesystemet og meridianbanene.
Med ansiktsrefeksterapi er det mulig å foreta en analyse og deretter individuelt stimulere ubalanser i forhold til enkelt menneskers behov. Metoden er en kombinasjon av orientalsk medisin, zoneterapi, akupunktur, indiansk massasje, refleksologi og nevrologi. Gjennom mange år har den danske zoneterapeuten Lone Sorensen Lopez samlet disse behandlingsmetodene, blant annet via studier hos den indianske nomadestammen Mapuches og den vietnamesiske legen Dr. Quoc Chau som forsker i behandling av nervesystemet via ansiktet og utviklet denne terapiformen Ansiktszoneterapi er kjent for i dag.

ACCESS BARS.
Access Bars er en enkel  metode som går på å berøre 32 lagringspunkter på hodet.  Når punktene berøres, vil det som lagres der løses opp, ved at du tillater deg å motta. Metoden er også kalt «å rense harddisken"

Et livsforandrende verktøy og teknikker som er kraftfullt og praktisk innrettet som steg for steg prosesser.

Du blir deg mer bevisst om hvor du skaper blokkeringer som hindrer deg i å nå dine mål og drømmer, og hvordan du i stedet kan begynne å bruke dine egenskaper og muligheter til å skape ditt liv slik du selv ønsker det.

Du kan oppleve at: støy stilner, mindre negative tanker, redusert angst og uro, dypere søvn, bedre relasjon til deg selv og andre, økt bevissthet og mye mye mer.

I verste fall får du en god hodemassasje, i beste fall endres hele livet ditt!

Metoden kommer fra Gary Douglas i USA, og har vært i Norge noen få år.
IKYA Meditasjon™


Michelle. Eymork.
eymork@ikyameditation.noEn reise gjennom kropp og bevissthet !

Vi fordyper oss i forskjellige øvelser som sentrerer, renser, ekspanderer, bygger nye strukturer og integrerer - som tar deg inn til "øyeblikket" - ut av historien !
Morsomt, utfordrende og befriende.

IKYA Meditasjon™
Hver hele time ! 10-15 min
På IKYA Meditasjon`s standen.

IKYA Healing™
Hver påbegynte halv-time! 15 min
På IKYA Meditasjon`s standen.

LEARN TO LIVE FROM IKYA Meditation™
Velkommen ❤Healer og Sjaman
Petter Nyvoll
Yasmine Gomez Røsand Sykepleier,
Sjaman og Healer
Petter har erfaring fra en rekke behandlinger og benytter metoder og filosofi fra Rainbow Reiki® og sjamanisme for å hjelpe sine klienter og studenter på best mulig måte. Han har hatt en alternativ praksis på fulltid i Sem i Vestfold siden 2012 og er Utdannet og Lisensiert Rainbow Reiki®1 Dan mester og utdannet og lisensiert White Feather Sjaman®

Yasmine er utdannet sykepleier, og har vært gjennom en unik reise fra det dypeste mørke, som var fylt med angst, depresjon og store smerter i kroppen. Gjennom målrettet arbeid har hun endret sin tilværelse og lever i dag meningsfullt og lykkelig liv. Utdannet og Lisensiert Rainbow Reiki®2 Dan mester og utdannet og lisensiert White Feather Sjaman®

Vi vil denne helgen tilby forskjellige behandlinger og foredrag om Rainbow Reiki® og Rainbow Reiki® Ryggsøyleterapi. Der vil du få innblikk i noen av di unike behandlingsmetodene vi bruker, og få mulighet til gratis prøve behandling.

 
Healer
Øystein Ødeverp
Tlf 473 98 563
www.healerroute.no


Øystein Ødeverp fikk sine evner ved en åpenbaring fra Gud i August 2010.
Åpenbaringen kom i form av en bråvåkning, et sterkt lys og et klokkeklart budskap om hva som var Øysteins misjon. Han er sterkt troende og sier han kun er et verktøy brukt av Gud.

Håndanalyse

Torkil  Kjelstrup
Tlf . 91688294
torkil@hand-analyse.no  
www.hand-analyse.no
Håndanalyse – hva hendene forteller

I følge Torkil avspeiles livet i hendene våre. Akkurat som fingeravtrykkene våre er unike, er hendene også det. Ved å se på linjer, mønstre og former i hånd og fingrer, kan du lære om dine styrker og svakheter, muligheter, kjærlighets-forhold, følelsesmessige blokkeringer og hva det kommende året bringer. Torkil hardrevet for seg selv med håndanalyse i mange år og er elev av James Hollimann.
Håndanalyse er en svært gammel vitenskap. Torkil bruker den gamle vitenskapen videreutviklet ved amerikansk forskning tilrettelagt for det moderne mennesket som ønsker å bruke sine ressurser, og utvikle seg personlig og åndelig. Torkil selv har drevet og analysert hender siden 1989 og reist over hele Norge.


Forfatter av boken
Lone Haugland og Ellen-Marie Suther-Baker
Tios trygge dag, en billedbok om tilknytning
BOKEN SELGES PÅ MESSEN
Vi er to mammaer som er opptatt av tilknytningsomsorg, trygghet og familieliv. Hele veien har vi valgt å bruke bæretøy, ammet lenge og samsovet med barna våre.

Vi ønsket oss ei barnebok som reflekterer våre barns hverdag, og vi tenker at flere kan ha glede av en slik bok.
Derfor har vi skapt ideen og tekstene til «Tios trygge dag», og vi har fått hjelp av en dyktig illustratør til å male bildene for oss.
Gjennom en crowdfunding-kampanje klarte vi å samle inn penger til å få trykket opp boka!

I boken følger vi babyen Tio i hverdagslige øyeblikk med foreldre og søsken, blant annet en tur i bæretøy med pappa,
samsoving og lek med andre barn i skogen. Boka består av fargerike illustrasjonene, og koselige tekster.


SjelebilderNina Torp
info@ninatorp.no
www.ninatorp.no
Mob. 958 36 011

Jeg er utdannet sykepleier med spesialkompetanse, healer, medium, coach og kunster. Forøvrig er jeg opptatt av etikk og kommunikasjon. Jeg er også leder i Fagetisk råd i Det Norske Healerforbundet.

På messen maler og tolker jeg sjelebilder med encaustic voks.
Det er en teknikk som stammer fra oldtidens Hellas, og som har fått sin renessanse de senere år. Voksen smelter ved 60 grader og jeg maler med spesialstrykejern og varmepenn.

Jeg selger også egenprodusert intuitiv kunst, samt økologisk egenprodusert granskuddolje, teer, sirup, gele og tørket sopp.STEINER OG KRYSTALLER

Steinhaugen & Co ANS
Storgata 15 Moss sentrum
Tlf: 69 25 19 63
www.steinhaugenmoss.no
STEINER OG KRYSTALLER TIL HEALING OG SAMLING
Steinhaugen er en steinbutikk som ble etablerte i 1978.
Våre steiner og krystaller kommer fra hele verden men vi prøver å legge hovedvekt på nordisk materiale. Utvalget vårt er meget stort og vi er i dag ledende innen mineraler og smykkestein i Norden.
Veiviseren Behandlingssenter.

Stensarmen 3A,
3112 Tønsberg.
Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg til å bli den beste utgaven av deg selv. Med vår hjelp og veiledning, vil din hverdag bli bedre. Det holdes spennende kurs i våre lokaler, som vil gi deg muligheten til å få en bedre hverdag. Vi har behandlingslokaler og kurslokaler til utleie.
Adressen vår er Stensarmen 3A, 3112 Tønsberg.
Behandlere på senteret er:
Haukur Sigurdsson
klassisk massør

Målet med massasje er å minske smerte og muskelspenninger, samt gi avspenning, gjennom å mykgjøre vev og muskler. Alle teoretikere innen klassisk massasje vektlegger betydningen av å knytte massasjen opp mot øvelser og egentrening for å få full effekt av behandlingen.
Inger Hilde Nilsen
Biopat

Biopati eller biologisk medisin er en naturmedisinsk behandlingsmetode som baserer seg på å gjenopprette balanse og likevekt i kroppen. For å skape sunnhet og helse anvendes naturlige og bivirkningsfrie midler og behandlingsmetoder.Beate Nørberg
Neurotrainer og Kinesiolog

Behandlingen er aktiv og resultatorientert. I timen jobbes det med å fjerne stress: fysisk, mentalt og følelsesmessig - og å gi plass til fred og glede i hele deg.
Behandlingen er ingen «skravletime», men en fysisk behandling der vi jobber med muskler og nervesystemer, sammen med hjernetrim.


Healer-Klarsynt-Medium


Susann Mahn

Tlf 45242815
sannmahn@hotmail.com


Jeg har medfødte evner, men tok dem først i bruk for å hjelpe andre i voksen alder.
Jeg har min utdannelse bl.a i Norsk Spiritualist Forening.
Da jeg har en forkjærlighet for åndeverden, har jeg valgt å fordype meg i dette,
og dette er noe jeg fortsatt holder på med.
Jeg er Registrert Godkjent Healer med medlemskap i NSF-NSFH og NSFM
Jeg foretar også husrens.
På messen kan jeg tilby deg kontakt med dine nære og kjære fra åndeverden,
eller healing.


Nettbutikk

Gårdboveien 29 ,      

3154 Tolvsrød
Tlf: 950 32 135
 lissinil@online.no
www.enhjorning.no


 
 
Enhjørningen er en nettbutikk med stort utvalg av produkter som stein, krystaller, pendler, drømmefangere, røkelse, smykker, musikk, tarotkort, englekort, englefigurer, Budda figurer, syngeboller, symbolkort, vindspill, saltlamper og telysholdere, trommer og mye mer.

Regresjon
Frederikke Margrethe Møller
Skippergaten 9
3159 MELSOMVIK
Tlf: 33 33 73 92
rikkemm@online.no
www.fugl-foeniks.no

I regresjonsterapi hjelper jeg deg å se eller fornemme et tidligere liv eller å få kontakt med en eller flere episoder tidligere i dette livet. Tanken er at tidligere episoder kan ha etterlatt seg spor i ditt energifelt. Disse spor kan virke forstyrrende inn på ditt nåværende liv. Ved å gå tilbake med hjelp kan du endre situasjonen og du har mulighet for å gjenfinne den energi som hører deg til.
I terapien benytter jeg flere eller færre av følgende metoder: Samtale, fantasireiser, avslapningsteknikk, kontakt med dine og mine spirituelle veiledere, fjerning av fremmede energier, henting av tapte sjelsfragmenter, lett hypnose, rådgivning, drømme-tydning, kontakt med kraftdyr, kontakt med engler, besøk i sjeleverdenen, kontakt med tidligere eller nåværende slektninger eller andre på sjelsplan, fargehealing eller annen healing.
All behandling vil være tilpasset deg.
Prøvebehandling 30 minutter - kr 300,-

Spåkongen

Dr. Henning Hai Lee Yang
tel. : +47 91638538
 
Spåmann Dr. Henning Hai Lee Yang er ekspert i Astrologi, Hånd og Ansiktsanalyse. Han kan gi deg svar på alt du måtte ha og kan hjelpe deg å se og løse problemene dine ved å gi deg en spennende Livsanalyse. Han er Norges og verdenskjent for sine spådommer.
 
Biofotonprodukter
Krystallseng
Helsereiser
Wenche & Rainer Karlsen

Medium Wenchewww.johnofgodhealingreiser.no
www.elementsnorden.com
www.mediumwenche.no

Wenche har medfødte mediale evner, noe som har gjort at hun nå har startet sitt eget firma hvor hun bruker evnene sine som medium til spirituell og åndelig veiledning og healing. Rainer har flere års erfaring med å jobbe med mennesker i innland og utlandet gjennom Forsvaret, i den  private sikkerhetsbransjen og i Kriminalomsorgen. Begge er utdannet fengselsbetjenter og har stor erfaring med å jobbe med mennesker i utfordrende situasjoner. De driver nå firmaet Medium Wenche, hvor de i tillegg til Wenches veiledninger arrangerer reiser til John of God i Brasil samt importerer og selger velværeprodukter. De er genuint opptatt av at hvert enkelt menneske har valgmuligheter til å påvirke eget liv.


Biofotonprodukter for kropp & sjel

 

Biofotonenes effekt. Lysets stråler, nærmere bestemt solstrålene, er grunnlaget for alle livsformer her på jorden. De er den opprinnelige energikilden og er veldig viktige for hver eneste celle i kroppen vår. Solstrålene består av utallige fotoner som utgjør en viktig nærings- og energikilde for de fleste levende organismer. Selv vi mennesker får energi på cellulært nivå fra sollyset. Biofotoner har en meget viktig rolle i vår kropp. Ønsker du å høre mer om hvordan det å tilføre biofotoner kan gi mer energi, hjelpe både mennesker og dyr å restituere fortere, spesiellt etter anstrengende akrivitet og sykdom? Da er dette kanskje noe for deg!

Det er enkelt – uten lys, intet liv!

Tarot
Anne-Kirstin Haugen
Her på messen får du en 15 minutters smaksprøve på bevisstgjøring via astrologi og tarot kombinert med intuisjon og nedarvede samiske evner. Ønsker du en fullverdig konsultasjon kan dette bestilles hos meg. Timen kan gjennomføres på mitt hjemmekontor i Sandefjord, via telefon, skype, messenger eller facetime.

Bevisstgjøringsarbeidet jeg gjør er å hjelpe deg å se hvorfor du er her på jorden. Sjelen din hadde en agenda når den kom. Jeg ser også på hvor du er nå, hvor du kommer fra og hvor du er på vei og gir deg veiledning slik at du kan foreta de valgene som fører deg dit du selv ønsker å gå.


Klarsynt og Sertifisert  Medium
Laila Ranvik
la.tira@hotmail.no
www.Latira.no
Tlf  98608446
Jeg er Klarsynt og Sertifisert  medium og du kan få svar på ting du lurer på, og ditt potensiale, jeg tar også ned besøk fra dine nære og kjære i åndeverdenen.jeg er også Scenemedium og tar på meg oppdrag og om du lurer på noe send en mail.          Velkommen til min stand.
Godfot helsesåler
Monica Vestly
monicavestly@gmail.com. Facebookside monicas godfot.
tlf 47398563. 
Godfot helsesåler har tynn form (2-3 mm) og de er derfor meget tilpasningsdyktige. De kan plasseres på toppen av andre såler, være seg fotseng eller andre spesialtilpassede såler av ymse slag. De passer inn i vernesko, joggesko, skistøvler og alle typer hverdags sko for damer og herrer.

Sålene kan hjelpe mot

Gikt / Artroser
    Dårlig blodsirkulasjon
    Diabetes
Kramper
Smerter i fot, ankel, kne, hofte og rygg
Kalde føtter


  Vonde og hovne bein
    Åreknuter
    Hælspore/Plantar fascitt
Klarsynt Medium Medfødte Healing evner

Kim Standahl
Telefon 45 01 98 84.


Kim er et klarsynt Medium med medfødte Healing evner.
Han tilbyr på messen, sine evner som klarsynt, medium og healer.

På messen vil han tilby gratis healing sirkel, hvor han jobber med dere alle og hever dere opp til en høyere frekvens der han aktiverer deres egne klarsynte og healende evner. Dette er gratis.

Kim har lang erfaring mange fornøyde kunder og har vært i media.
Han holder også kurs i healing og klarsyn etter avtale.
Kim jobber normalt med konsultasjoner på tlf og fjern healing.

VELKOMMEN SKAL DU VÆRE TIL MIN STAND!
Kim vil bli igjen noen daget etter messen i Tønsberg, for private konsultasjoner.


Kiropraktor
360 Grader Klinikken
www.360kiropraktor.no
www.IFHP360.com
Tlf. 406 37 115
Avdeling Revetal: Næringsbygget, Industriveien 2A,
3174 Revetal
360 klinikken har hovedfokus på menneskelig potensial. Kroppen din er fantastisk og vårt mål er å hjelpe deg å leve opp til ditt potensial. Våre boutique klinikker rundt om i verden er dedikerte til å gi deg den beste undersøkelsen og behandlingen for å frigjøre ditt potensial.

Vår jobb er å lokalisere, analysere og korrigere den underliggende grunnen til dine problemer istedenfor å behandle symptomene. Vi kan ikke ta bort alt stresset fra ditt liv, men vi kan legge til rette for mer helse og stimulere kroppen til å fungere bedre med mer overskudd og energi.

Ønsker du å dekke til symptomene eller å ta hånd om roten til problemene?

360 hjelper kroppen din til bedre funksjon slik at du kan fungere og leve opp til ditt potensial.

Velkommen til oss!